(Poistunut julkaisusta)

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ kenttämyyntitehtäviin
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Kiinnostaako Sinua liikkuva myyntityö vai onko Sinulla palava halu kehittyä kenttämyynnin ammattilaiseksi hyvien ansiotulojen kera?

Tule SINÄKIN menestyvään kenttämyyntiryhmäämme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat Sinutkin ammattilaisen ansiotuloilla.

Medialuotsi on yksi kasvavimmista digimediatoimistoista Suomessa. Liikevaihtomme on 9 miljoona euroa ja työllistämme jo lähes 100 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Etsimme kenttämyynnin AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ digitaalisten markkinointi- ja verkkomediatuotteiden yritysmyyntitehtäviin.

Tarjoat yritysasiakkaille markkinointiratkaisuja Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Lisäksi tuoteportfolioosi kuuluvat myös Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Tarjoat yritysasiakkaillemme myös kotisivuja, verkkokauppoja, GDPR- ja Chat-pikaviestiratkaisuja sekä artikkelipohjaista natiivimainontaa.

Tuoteportfoliossasi ovat Suomen käytetyimmät alustat ja kotisivuihin liittyvät monikanavaratkaisut. Tarjontamme yrityksille on ainutlaatuinen, joka varmistaa Sinunkin menestymisesi Avainasiakaspäällikön myyntitehtävissä.

Voit olla hakemamme henkilö, jos tunnistat itsesi alla olevista määritteistä, joita toivomme hakijoilta.

  • Olet sosiaalinen, oppimishaluinen ja ahkera tapaamaan yritysasiakkaita kasvotusten.
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset.
  • Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa.
  • Ja myyntihenkisyytesi ja päättäväisyytesi auttavat sinua viemään neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen.

Avainasiakaspäällikön työtehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, josta maksamme Verohallinnon ohjeistamaa verovapaata kilometrikorvausta.

Emme välttämättä edellytä aikaisempaa kenttämyyntikokemusta, mutta menestymisesi myyntityössä tai aikaisempi sosiaalinen työympäristösi katsotaan eduksesi.

Koulutamme ja perehdytämme valitsemamme henkilöt tulevaan myyntitehtävään, ja ammattitaitoiset kouluttajamme ovat aina tukenasi kohti myyntimenestystäsi.

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri.

Avainasiakaspäällikkömme ovat yrityksemme voimavara, ja sen olemme huomioineet kuukausipalkassa ja myyntiprovisioissa, joita pidämme yhtenä alan parhaimmista. Kokonaispalkkaus muodostuu pysyvästä kuukausipalkasta + myyntiprovisioista. Parhaimmat Avainasiakaspäällikkömme ansaitsivat yli 6000 euroa kuukaudessa (syyskuu 2018 palkkadata).

Tarjoamme tekijöillemme ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun, mukavan työilmapiirin rehtien ja tukevien työkavereiden kera sekä viihtyisät ja modernit toimitilat keskeisillä sijainneilla.

Katso myös rekrytointivideomme!
https://www.youtube.com/watch?v=1Mx-DwX4D4k

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla viimeistään 27.12.2018 mennessä:

HELSINKI:

jari.laaksonen@medialuotsi.fi

HÄMEENLINNA:

tomi.arvonen@medialuotsi.fi

TAMPERE:

sami.lahtinen@medialuotsi.fi

TURKU:

tero.lahtinen@medialuotsi.fi