(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö kenttämyyntiin
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Kenttämyynnin avainasiakaspäällikkö - liity Medialuotsin autoilevaan joukkoomme!

Arvostamme vapautta, vastuuta ja rentoa fiilistä, jotka yhdessä luovat modernin, palkitsevan ja viihtyisän työilmapiirin.

Strategiamme on olla alan paras työnantaja, joka omaa tyytyväisimmät asiakkaat!

Medialuotsi on yksi suurimmista digitaaliseen markkinointiin keskittyvistä toimistoista Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu n. 5000 yritysasiakkaasta. Liikevaihto oli n. 10 miljoonaa mennellä tilikaudella.

Tarjoamme yritysasiakkaille vain eniten käytettyjä digitaalisia mediaratkaisuja, joita käytät myös itse päivittäin: Facebook, Google, Display, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Huolehdimme asiakkaiden digitaalisesta mainossuunnittelusta ja -tuotannosta ja olemme aktiivisesti yhteydessä yritysasiakkaisiin kampanjoiden aikana. Jatkuva yhteydenpito varmistaa kampanjoiden tehokkuuden, asiakastyytyväisyyden ja onnistuneet lisämyynit.

Tuoteporfolioosi kuuluvat myös hakukoneoptimointi (SEO), Chat-pikaviestipalvelut (Giosg), kotisivut, natiivimainonta, verkkokaupat ja yritysvideot.

Tulevassa työtehtävässä toimit asiantuntijamyyjän roolissa: otat yritysasiakkaiden tarpeet selville neuvotteluiden aikana, konsultoit päättäviä henkilöitä markkinointiratkaisuiden valinnassa ja vastaat kenttämyyntiprosessista itsenäisesti. Käyt lävitse myös toteutuneiden markkinointikampanjoiden tuloksia, sovitte jatkosopimuksista sekä uusien markkinointikanavien ja -budjettien kasvattamisesta.

Yrityskontaktit hoidetaan asiakkaiden kanssa kasvotusten kenttäkäynnein, Teams- tai Skype-palavereilla, sähköpostilla ja puhelimella.

Emme aseta sinulle arvojemme mukaan mitään hakukriteerejä, sillä uskomme, että vastuullisena henkilönä tiedät, sovellutko kenttämyyntitehtävään.

Tehtävänkuvan suorittamiseen tarvitset oman auton, josta maksamme verohallinnon ohjeistamat kilometrikorvaukset.

TARJOAMME SINULLE:

 • Kannustavan palkauksen, joka koostuu pohjapalkasta + provisioista. Provisiot kertyvät pohjapalkan päälle heti ensimmäisestä kaupasta lähtien.
 • Myyjätasot, joilla voit nostaa oman pohjapalkan 4000 €/ kk asti seurantajaksolla
 • Ei palkkakattoa
 • Tarjoamme mediamyynnin parissa menestyneille tekijöille myös räätälöidyn takuupalkan työsuhteen alussa
 • Suomen käytetyimmät digimediatuotteet, joille kysyntää riittää
 • Asiantuntevan alkukoulutuksen ja tehokkaat jatkokoulutukset
 • Kannustavat myyynnin vetäjät, jotka ovat tukenasi kohti menestystä
 • Mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja palkkaukseen
 • Avoimen, kommunikoivan ja rennon työympäristön, jossa jokainen saa olla oma itsensä
 • Työsuhde-edut: etätyömahdollisuus, Smartum-setelit, liikuntaetu ja vaihtuvat palkinnot
 • Työterveyspalvelut

HAE TÖIHIN:

Lähetä hakemus sähköpostilla haluamallesi paikkakunnalle 16.09.2020 mennessä niin sovimme henkilökohtaisen tapaamisen kanssasi.

HELSINKI: jari.laaksonen@medialuotsi.fi
TAMPERE: sami.lahtinen@medialuotsi.fi
TURKU: tero.lahtinen@medialuotsi.fi