(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö, Kaskipuu Oy
Gometan II Oy | Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Kaskipuu on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Lisäksi Kaski-konserniin kuuluvat eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Kaski-konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa, ja toiminta on kannattavaa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Nykyisen avainasiakaspäällikön siirtyessä eläkkeelle vuoden lopussa, Kaskipuu etsii Vantaalle vahvaa osaajaa projektimyyntiin Etelä-Suomen alueelle.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Uudiskohteiden ikkuna- ja ovimyyntiin rakennusliikkeille

Työsi sisältää urakkalaskentaa, -neuvotteluja sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palveluiden myyntityötä. Olemme merkittävä ikkuna- ja ovitoimittaja isoille, valtakunnallisille rakennusliikkeille. Asiakassuhteiden ylläpitäminen on sinulle luontaista. Pystyt myös luomaan uusia asiakassuhteita. Meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja varmistat sen hyvällä projektinhoidolla.

Taustasi ja kokemuksesi voi olla rakennusliikemyynnistä, työmaa-, projektinhoito- tai kustannuslaskentapuolelta. Arvostamme teknistä koulutusta. Tunnet rakentamisen prosessit ja sinulla on aktiivinen ote työhön sekä halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle antoisan ja palkitsevan työn menestyksekkäässä ja kannustavassa myyntiorganisaatiossa alan johtavan yrityksen palveluksessa.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET: Lisätietoja antaa Marko Kallunki p. 050-5989831. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi 31.3.2020 mennessä.