(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaspäällikkö, Halton Oy, Itä/Kaakkois-Suomi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018



Työn kuvaus:
  Halton on globaali teknologiajohtaja vaativien tilojen sisäilman ratkaisuissa. Tarjoamme ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin tiloihin, terveydenhuollon laitoksiin ja laboratorioihin, ammattikäyttöön tarkoitettuihin keittiöihin ja ravintoloihin sekä voimalaitoksiin ja laivoihin. Tarjoamme loppukäyttäjillemme turvallisia ja hyvinvointia edistäviä sisätiloja, jotka ovat energiatehokkaita ja noudattavat kestäviä periaatteita. Halton tarjoaa maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen valikoiman sisätiloihin liittyvää asiantuntemusta ja uraauurtavaa teknologiaa.
 
Etsimme nyt Halton Oy:n toimeksiannosta AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Itä- ja Kaakkois-Suomen alueen asiakkuuksista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Haltonin Kausalan tai Helsingin toimipisteessä tai etäyhteyksin sovitusta sijainnista.
 
Koulutuksesi on mielellään tekninen LVI- tai rakennusalan tutkinto ja olet kaupallisesti orientoitunut. Sinulla on aikaisempaa kokemusta talotekniikasta ja asiakastyöstä esim. alan urakoitsijana, suunnittelijana, teknisenä myyjänä tai muista vastaavista tehtävistä. IT-osaamisesi on perustaitojen osalta ajan tasalla, puhut sujuvaa suomea ja englannin kielellä tulet ymmärretyksi. Tekninen tausta on tärkeää ja aiempi myynti ja/tai markkinointikokemus on eduksesi. Työssä tarvitset B-ajokortin.
 
Persoonana olet tuloshakuinen ja itsenäinen toimija mutta samalla tietoa jakava kollega. Hahmotat kokonaisuuksia, omaat näkemyksiä ja herätät luottamusta sujuvalla vuorovaikutuksellasi ja osaamisellasi. Olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittymään jatkuvasti osana organisaatiota. Olet yrittäjämäinen ja tartut oma-aloitteisesti tehtäviisi.
 
Vastuullesi avainasiakaspäällikkönä kuuluu Itä- ja Kaakkois-Suomen asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinta. Markkinoit ja myyt Halton Oy:n tuotteita, järjestelmiä ja ratkaisuja.  Tavoitteesi on kasvattaa myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä suunnitelmallisesti.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä hyvän liiketoiminnan tuen ja asiakasreferenssit. Asiakkuudet muodostuvat urakoitsijoista, suunnittelutoimistoista ja kiinteistön omistajista. Saat tekemisen tueksi myyntitiimin, projektinhallinnan sekä tuotekehityksen. Toivomme sinun viihtyvän kanssamme alati kehittyvässä yrityksessä, jossa on myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, niin laita hakemuksesi ja cv:si 16.12.2018 mennessä adecco.fi sivuston kautta. Löydät avoimen tehtävän hakusanalla ”Halton”. Lisätietoja paikasta antaa Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210.

Asiakkaan tehtävänimike:  Key account manager


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO