(Poistunut julkaisusta)

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ, Feon Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Me Feonilla kehitämme aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä. Avoimen yhteistyön ja ensiluokkaisen kumppaniverkostomme avulla takaamme asiakkaillemme laadukkaat materiaalit ajallaan toimitettuna, monipuoliset esikäsittelyt tarpeiden mukaan sekä tehokkaan logistiikan ja varastoinnin. Tarjoamme yksilöllisen, joustavan ja asiantuntevan palvelun henkilökohtaisesti tai digitaalisten kanavien kautta - ammattilaiselta ammattilaiselle.


Asiakkaamme Feon Oy etsii aktiivista ja kehittymishaluistaAVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan nimettyjä kone- ja laitevalmistuksen asiakkuuksia

Toimipaikkasi on Helsingissä tai Tampereella.

Avainasiakaspäällikkönä vastaat itsenäisesti merkittävän kone- ja laitevalmistuksen avainasiakkaamme päivittäisestä yhteistyöstä. Työsi edellyttää kehityshalukkuutta, matkustusvalmiutta sekä asiakkuuksien laadukasta hoitamista palvelulupaustemme mukaisesti.

Sinulla on tuntemusta ja kokemusta teollisuuden myyntivastuista kone- ja laitevalmistuksen päämiehille. Teet tiivistä yhteistyötä tuotepäälliköiden sekä ostajien kanssa.

Ymmärrät teräksien eri valmistusmenetelmät ja tuotantoprosessit sekä tunnet teräsmateriaalien käyttökohteet ja niiden asettamat vaatimukset. Olet mukana kehittämässä asiakasyhteistyötä ja siihen liittyviä prosesseja. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä, tuotannon ohjaamisesta ja tuotetiedon hallinnasta. Lastuavan työstön tuntemus katsotaan eduksi työtehtävässä.

Olet luonteeltaan tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja avoin, jolle yhteistyö eri organisaatioiden kanssa on luontevaa. Olet joustava ja sinulla on kykyä ymmärtää koko tuotantoketjumme ja olla mukana kehittämässä paremmaksi. Omaat hyvät esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI).KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Huuhtanen, puh. 045 121 4600. Soittoaika 11.02.2020 klo 14.00-15.00. https://www.feon.fi/fi/Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.