Avainasiakaspäällikkö, Carlo Casagrande & Co Oy
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Etsimme nyt Avainasiakaspäällikköä

varmistamaan asiakassuhteiden jatkumoa tulevaisuudessakin. Avainasiakaspäällikkö on tärkeässä roolissa kehittämässä ja varmistamassa asiakassuhteiden laadukasta hoitoa. Saat valmiin asiakassalkun, joka pitää sisällään isoja suomalaisia keskusliikkeitä ja ketjuja. Omalla sitoutuneella asiakaskeskeisellä työotteellasi varmistat asiakkaiden tarpeiden täyttymistä. Ratkaisukeskeisellä työskentelytyylillä viet asioita eteenpäin ja saat asiat sujumaan. Huomaat myös lisämyyntimahdollisuudet ja osaat kasvattaa asiakkuutta. Sinulla on apunasi vahva ja energinen avainasiakaskoordinaattorien tiimi ja yrityksen johto. Roolisi on hyvin itsenäinen ja olet n. puolet työajasta "kentällä" asiakkaittesi parissa ja puolet konttorilla. Asiakkaat sijaitsevat ympäri suomea pohjoisesta etelään ja reissutyö onkin sinulle mieleen. Avainasiakaspäällikkö raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Omaat vahvat asiakassuhteiden hoitamisen taidot ja kokemuksen.
- Säntillistä, jämäkkää ja pitkäjänteistä työskentelytyyliä
- Sinulla on kykyä tunnistaa ja luoda myyntimahdollisuuksia.
- Paineensietokykyä. Taitoa hallita ja johtaa yhtä aikaa useita projekteja ja saattaa ne tehokkaasti päätökseen.
- Matkustushalukkuutta (1-2 vk/kk)
- Ajokortti
- Erityisesti keittiö-/ kalustealan tuntemus on tässä työssä toivottavaa, mutta ei pakollista.

Voit työskennellä yhtä hyvin pääkaupunkiseudulta kuin muualtakin, kunhan olet valmis käymään myös pääkonttorilla Helsingissä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi 28.9.2021 mennessä. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen 9.9. klo. 9-10 ja 15.9. klo.14-15, annika.antonen@ fi.experis.com tai +358 44 281 4001.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496283
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Annika Antonen
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Tampere, Pirkanmaa, Jyväskylä