Avainasiakasmyyjä
SLO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

AVAINASIAKASMYYJÄÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkaiden päivittäisestä myynnistä, projektikaupasta sekä asiakastyytyväisyydestä. Kehität aktiivisesti yhteistyötä asiakkuuksien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu sähköurakoitsija-asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimit myös uusasiakashankinnassa.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen- tai kaupallinen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa sekä vastuualueesi asiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jouko Eronen p. 0505682702 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862.
Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@slo.fi

 HAKEMUKSET
Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 2.8.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten olehan nopea!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot