(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Haemme Turun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

AVAINASIAKASMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Kehität aktiivisesti yhteistyötä sähköurakointi- ja teollisuusasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta sähköalalta sekä teollisuuden ja urakoinnin liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja valmis laittamaan itsesi likoon. Eduksi katsotaan ruotsin ja englannin kielen taito.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.11 klo 13-15 ja 2.12 klo 13-15 puhelimitse myyntipäällikkö Jani Laaksonen puh. 050 568 3407.

 

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 3.12.2019 mennessä.