(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Rehux Oy on Tarvasjoella sijaitseva, kasvava ja kehittyvä kotimainen perheyritys, joka valmistaa räätälöityjä ruokintaratkaisuja sika- ja siipikarjatiloille.
Rehux hakee nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa avainasiakasmyyjää. Tehtävä on vakituinen. Työ on aluksi pääosin puhelimitse tapahtuvaa uusasiakashankintaa valmiista asiakasrekisteristä, joten ethän ole luurikammoinen. Kyse on asiantuntijamyynnistä, joten maatalousalan koulutus ja/tai kokemus auttaa menestymään tässä työssä. Myös ymmärrys ja tietämys eläinten ruokinnasta on eduksi, koska työssäsi etsit parasta mahdollista ruokintavaihtoehtoa Rehuxin laajasta valikoimasta. Asiakkaasi ovat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella sijaitsevia kotieläintiloja.

Saat alkuun kattavan perehdytyksen työhön ja työkavereiden tuki on aina saatavilla. Töitä voit tehdä mahdollisuuksien mukaan myös etänä ja työn edetessä pääset myös asiakaskäynneille. Pääset mukaan kehittyvään ja eteenpäin menevään yritykseen, jossa tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisina. Tässä on oiva mahdollisuus myös oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi heti.
Tunnistitko itsesi? Laita meille hakemusta ja valitse "laajahakemus" niin pystymme heti näkemään kuinka hyvä tyyppi olet.
Lisätietoja tehtävästä: anne.ylitalo@citywork.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-15 p. 044-7533513.