(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme Turun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Kehität aktiivisesti yhteistyötä sähköurakointi- ja teollisuusasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta sähköalalta sekä teollisuuden ja urakoinnin liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja valmis laittamaan itsesi likoon.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 14.1. klo 12.00-16.00 ja 17.1. klo 12.00-16.00 välisenä aikana Turun myyntipäällikkö Jani Laaksoselle p. 050 568 3407.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 21.1.2019 mennessä.

avainasiakasmyyjä, tekninen myyjä, sähköinsinööri, sähköasentaja, myynti, sähkö