(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme Lappeenrannan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Kehität aktiivisesti yhteistyötä sähköurakointi- ja teollisuusasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta sähköalalta sekä teollisuuden ja urakoinnin liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja valmis laittamaan itsesi likoon.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Lappeenrannan myyntipäällikkö Simo Kettunen p. 050 568 3869 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862, markku.kiukas@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 18.2.2018 mennessä.