(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä (teollisuus)
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme Oulun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

AVAINASIAKASMYYJÄ (teollisuus)

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Kehität aktiivisesti yhteistyötä teollisuusasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Kuulut teollisuusmyyntitiimiin, ja työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet tiimipelaaja ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Arvostamme aiempaa kokemusta sähköalalta sekä teollisuuden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja valmis laittamaan itsesi likoon.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Pohjois-Suomen aluejohtaja Seppo Mustoselle p. 050 568 3905.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 22.9.2020 mennessä.