Avainasiakasmyyjä tai avainasiakaspäällikkö
Slo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

SLO:n Vantaan valaistustiimissä työskentelemme Suomen vaativimpien valaistusprojektien parissa. Teemme tiivistä yhteistyötä alan parhaiden kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Haemmekin nyt Vantaan Tuupakan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattitaitoinen

 

VALAISTUKSEN AVAINASIAKASMYYJÄ TAI AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

 

TEHTÄVIISI KUULUU
Vastaat nimettyjen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Viet menestyksekkäästi läpi vaativia valaistusprojekteja yhdessä asiakkaiden, valaisintoimittajien ja kollegoiden kanssa. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen. Pidät proaktiivisesti yhteyttä sinulle nimettyihin asiakkaisiin ja alan toimijoihin. Pystyt ja haluat rakentaa myös täysin uusia asiakkuuksia.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on jo näyttöä sekä kokemusta tuloksellisesta projektityöskentelystä ja tunnet valaistusalaa sekä sen toimijoita. Sinulla on aito intohimo valaistukseen, ratkaisumyyntiin ja aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Sinulla on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja olet muut huomioiva tiimipelaaja.

TARJOAMME SINULLE
Tärkeänä osana Suomen parasta valaistuksen projektitiimiä, sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää entisestään osaamistasi, verkostoasi ja tuoda oma panoksesi tiimin menestykseen. Asemamme markkinajohtajana tarjoaa hyvän näköalapaikan valaistuksen projektiliiketoimintaan. Käytössäsi on myös markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima ja annamme sinulle aktiivisesti koulutusta uusista tuotteista ja palveluista. Työyhteisössämme on avoin tekemisen meininki ja loistava ilmapiiri. Tehtävänimike tarkentuu valitun henkilön kokemuksen mukaan.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla myyntipäällikkö Antti Rantavuorelle p. 050 568 2372. Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs-linkin kautta viimeistään 9.10.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383634
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Myyntipäällikkö Antti Rantavuori p. 050 568 2372