(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä (Sähkönjakelu ja tele)
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme Vaasan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASMYYJÄ (Sähkönjakelu ja tele)

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta sekä kehität pitkäjänteistä yhteistyötä vastuuasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu vastuualueesi asiakkaiden tilausten tekeminen, tarjousten laadinta sekä tilausprosessin seuranta. Työssäsi korostuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, niihin vastaaminen oikeanlaisilla ratkaisuilla ja luottamuksellisen asiakassuhteen syventäminen.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista otetta asiakastyöhön. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen tai kaupallinen koulutus ja kokemusta sähköalalta. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisten työvälineiden ja sovellusten käytön sekä osaat hyödyntää niitä osana työtäsi. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa sekä valmis laittamaan itsesi likoon.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan myyntipäällikkö Markku Koski p. 050 568 3502 tai etunimi.sukunimi@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 25.2.2018 mennessä.