(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä - sähköalan ammattilainen Lahteen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme Lahden toimipisteeseen Sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

AVAINASIAKASMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat ensi sijassa nimettyjen sähköurakoitsija-asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Taustastasi riippuen voit palvella myös muita asiakasryhmiä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa ja urakointiasiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat Lahden myyntipäällikkö Jouko Eronen p. 050 568 2702 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 19.5.2019 mennessä.