(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä Kokkolaan - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme Kokkolan toimipisteeseen Sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

AVAINASIAKASMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat ensi sijassa nimettyjen sähköurakoitsija-asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Taustastasi riippuen voit palvella myös muita asiakasryhmiä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa ja urakointiasiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta. Lisäksi hyvä ruotsin kielen taito katsotaan ehdottomasti eduksesi!

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat Kokkolan myyntipäällikkö Kari Katajisto p. 050 568 3542 tai Pohjois-Suomen aluejohtaja Seppo Mustonen p. 050 568 3905. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 21.5.2019 mennessä.