(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä Koivuhakaan - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme Koivuhaan toimipisteeseen Sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

AVAINASIAKASMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat ensi sijassa nimettyjen sähköurakoitsija-asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Taustastasi riippuen voit palvella myös muita asiakasryhmiä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa ja urakointiasiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Vesa Kesäläinen p. 050 568 2802 tai vesa.kesalainen@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 10.6.2019 mennessä.