(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakasmyyjä Joensuuhun - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Joensuun toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

AVAINASIAKASMYYJÄ – yhdistä sähkötekniikka ja myynti

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat nimettyjen sähköurakoitsija-, teollisuus- ja julkisen sektorin asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aito intohimo asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntitaitoa sekä urakointi-, teollisuus- ja/tai julkisen sektorin asiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Haluat haastaa itseäsi ja olet myös valmis laittamaan itsesi likoon. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat Joensuun myyntipäällikkö Joni Holopainen p. 050 568 3752 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862 tai markku.kiukas@slo.fi

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 29.4.2019 mennessä.