(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakaskoordinaattori, Carlo Casagrande & Co Oy (Helsinki)
Carlo Casagrande & Co Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo kolmannessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä. Taloudellinen stabiliteetti on yrityksemme perusarvoja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet. Lue lisää: www.carlocasagrande.fi/

Etsimme nyt avainasiakaskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Avainasiakaskoordinaattori on tärkeä linkki yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen tuotepäällikön kanssa ja avustat häntä muun muassa tarjousten tekemisessä. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, erilaiset asiakaspalvelutehtävät, reklamaatioiden sekä tilausten käsittely. Osallistut myös tarvittaessa kuluttajanäyttöihin.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Kykenet priorisoimaan ja aikatauluttamaan oman tekemisesi. Olet mahdollisesti tehnyt kalustekuvia rakennuspiirustusten pohjalta tai sinulla on halu oppia käyttämään suunnitteluohjelmia (Winner tai Fusion). Työtehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä b-ajokorttia.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 mutta toivomme sinulta joustoa työaikojen suhteen, sillä osa kuluttajanäytöistä järjestetään ilta-aikaan. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "avainasiakaskoordinaattori". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.