(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakas- ja brändipäällikkö
Prescott Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Liiketoimintamme kasvun tueksi haemme nyt

AVAINASIAKAS- JA BRÄNDIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata elintarvikkeiden elinkaaresta valmistajalta avainasiakkuuksien kautta aina kauppaan tai ravintolaan asti. Etsit uusia trendejä, tuotteita ja edustettavia brändejä sekä vastaat niiden kehityksestä Suomen markkinassa yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Varmistat, että meidän salkussamme on tulevaisuuden suurimmat brändit ja että asiakkaillamme on parhaat tuotteet valikoimissaan. Keskityt erityisesti food service -kategorian myyntiin ja kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on jo kokemusta avainasiakkuuksien hoitamisesta ja food service -kentässä toimimisesta. Myös vähittäiskaupan rakenteet ja toimintamallit ovat sinulle tuttuja.

Olet intohimoisesti kiinnostunut ruoasta ja trendeistä. Olet innokas ja vastuullinen tekijä, joka toimii itsenäisesti aktiivisena osana tiimiämme. Asiakkuutesi löytyvät sekä vähittäiskaupasta että food service -puolelta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja tilaisuuden toteuttaa itseäsi kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön osana.

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen timo.soini@prescott.fi 15.8.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Soini timo.soini@prescott.fi, p. 020 734 1202.