(Poistunut julkaisusta)

Avainasiakas- ja brändipäällikkö - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Etsimme asiakkaallemme avainasiakas- ja brändipäällikköä elintarvikkeiden ja makeisten maahantuonti- ja markkinointiyhtiöön. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on vastata elintarvikkeiden elinkaaresta valmistajalta avainasiakkuuksien kautta aina kauppaan tai ravintolaan asti. Etsit uusia trendejä, tuotteita ja edustettavia brändejä sekä vastaat niiden kehityksestä Suomen markkinassa yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Varmistat, että yrityksen salkussa on tulevaisuuden suurimmat brändit ja että asiakkaillasi on parhaat tuotteet valikoimissaan. Keskityt erityisesti food service -kategorian myyntiin ja kehittämiseen.

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja sujuvaa englannin kielentaitoa. Sinulla on jo kokemusta avainasiakkuuksien hoitamisesta ja food service-kentässä toimimisesta. Myös vähittäiskaupan rakenteet ja toimintamallit ovatsinulle tuttuja.
Olet intohimoisesti kiinnostunut ruoasta ja trendeistä. Olet innokas javastuullinen tekijä, joka toimii itsenäisesti aktiivisena osana tiimiä.Asiakkuutesi löytyvät sekä vähittäiskaupasta että food service -puolelta. 

Tarjoamme

Tarjoammesinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja tilaisuuden toteuttaa itseäsi kasvavan maahantuonti- ja markkinointiyhtiön osana.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.