(Poistunut julkaisusta)

AV-virastomestari
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Oulun yliopiston tilapalvelut hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

AV-virastomestaria

AV-virastomestari vastaa yliopiston ja sidosryhmien audiovisuaalisten (AV-) laitteiden huollon käytännön ylläpito-, huolto- ja asiakaspalvelutehtävistä ja niiden kehittämisestä. Tehtävän sijoitusyksikkö on tilapalveluihin kuuluva virastomestaripalvelut. Tehtävä sisältää myös muita virastomestaripalveluihin liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä tarvitset hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää virastomestarin ammattitutkintoa, AV- ja IT-alan kokemusta tai koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehtävän vaatimaa englannin kielen taitoa ja toimisto-ohjelmistojen osaamista.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 30.9.2018. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen motivaatiokirje ja CV:si. Työtehtävän alkaminen sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa aulapalvelupäällikkö Kai Keränen p. 040 5069444, kai.keranen(at)oulu.fi