Av-tuottaja
Lahden seurakuntayhtymä, Hallinto, Viestintä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Lahden seurakuntayhtymä hakee

Av-tuottajaa

1.4.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan) 2 vuoden pituiseen määräaikaiseen työsopimussuhteeseen.
Av-tuottajan pääasiallisia tehtäviä ovat verkkolähetyksien ja videotallenteiden tuottaminen sekä muiden työntekijöiden opastaminen striimaamiseen ja videotuotantoihin liittyvissä kysymyksissä. Av-tuottaja kehittää ja koordinoi Lahden seurakuntien omaa av-kalustoa ja vuokraa sitä mahdollisuuksien mukaan alueen muille toimijoille. Toimenkuva on uusi, ja työsuhde on tehtävän kokeiluluonteen vuoksi määräaikainen.

Olet media-alan ammattilainen, koulutustaustaltasi esimerkiksi medianomi, ja sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus käytännön tehtävistä esimerkiksi alan tuotantoyhtiössä, yrittäjänä tai opettajana. Osaat suunnitella ja toteuttaa niin striimattuja tilaisuuksia kuin videotallenteitakin. Tekstität videoita ja tuotat niihin brändi-ilmeen mukaiset graafiset aineistot. Ymmärrät, kuinka videoita jaetaan ja markkinoidaan sosiaalisessa mediassa. Autat Lahden seurakuntien muita työntekijöitä kehittymään audiovisuaalisen sisällön tuottajina.

Av-tuottaja työskentelee osana viestintätoimiston tiimiä. Työaika jäsentyy projektien mukaan, joten mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin on tehtävässä välttämätöntä. Ominaisuuksiisi kuuluvat myös hyvät yhteistyötaidot, palveluhenkinen asenne sekä halu oppia uutta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittuja vastaavia tietoja ja taitoja. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tehtävä otetaan vastaan 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä kuuluu Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 503. Lisäksi maksetaan harkinnanvaraista euromääräistä kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella sekä mahdollisia työaikakorvauksia.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Sähköinen hakemus on toimitettava 25.1.2021 klo 12.00 mennessä täyttämällä osoitteesta www.lahdenseurakunnat.fi/Info ja asiointi/Avoimet työpaikat löytyvä hakulomake.
Rekrytointiin liittyvät haastattelut järjestetään viikolla 5.

Tiedusteluihin vastaa viestintäpäällikkö Markus Luukkonen 044 719 1250 tai markus.luukkonen@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot