(Poistunut julkaisusta)

AV-suunnittelija
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Atean kovassa kasvussa oleva, älykkäitä audiovisuaalisia ratkaisuja tuottava Smart Solutions etsii nuorekkaaseen asiantuntijatiimiinsä monipuolista 

AV-suunnittelijaa

Tulet kantamaan vastuun laadukkaista Smart- ja AV- ratkaisuiden suunnittelusta ja dokumentoinnista erilaisiin asiakasympäristöihin, yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden, projektipäälliköiden sekä Atean ratkaisumyynnin ja OnSite- henkilöstön kanssa. Toimit myös asiantuntijatehtävissä sekä pääset avainasemaan Smart- konseptin kehityksessä, sillä Atealla olet mukana luomassa tulevaisuuden älykkäitä ratkaisuja eri toimialoille.

Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, esim. ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasoinen. Sinulla on käytännön kokemusta AV- teknologiasta sekä AV- suunnittelusta, tunnet verkkopohjaiset AV-ratkaisut sekä tietoverkot ja sovellat niitä suunnittelussa. Dokumentoit suunnitelmat laadukkaasti.  Kokemus projekteista ja työmaakäytännöistä sekä alan soveltuvat sertifioinnit ovat eduksesi. Jos sinulla on lisäksi kokemusta videoneuvottelujärjestelmistä sekä kuvansiirtoverkoista, se on plussaa.

Työssäsi olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti toimiva tiimipelaaja. Olet luotettava ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa - kommunikoit kaikkien sidosryhmien kanssa sujuvasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa. 

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, kilpailukykyisen palkan, ison talon edut sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan huippuosaajaksi erittäin ammattitasoisen ja mukavan tiimin mukana. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, toimenkuvaan kuuluu jonkin verran matkustamista kotimaassa. 

Ateassa saat eturivin paikan kehittää osaamistasi ja toimia kehittyvän alan kärkihankkeissa. Arvostamme vastuullista toimintaotetta, osaamista, tiimihenkisyyttä ja asiakaslähtöistä asennetta. Mikäli pidät mielenkiintoisesta sekä monipuolisesta työstä hyvässä tiimissä ja kykenet pitämään useiden samanaikaisten tehtävien langat hyppysissäsi, tässä on erinomainen paikka sinulle! 

Smart Services- tiimi on osa Atea Finland Oy:n jatkuvia palveluja. Yksikkömme suunnittelee, kehittää ja toteuttaa Smart Services:in älykkäitä audiovisuaalisia tuotteita ja palveluita. Hyvä yhteishenki ja huumori ovat tiimimme kantavia voimia, tiimin jäsenenä saat myös tukea ja koulutusta tehtäviisi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niilonen, p. 044 700 2848 tai sähköpostilla mika.niilonen(at)atea.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 8.9.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme! 

 

 

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.