(Poistunut julkaisusta)

AV-suunnittelija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

 

Haemme nyt sinua asiakaslähtöinen AV-suunnittelija vahvistukseksi kasvavaan porukkaamme. Pääsääntöisesti vastaat ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien suunnittelusta ja dokumentoinnista, ja olet AV-liiketoiminnan tukena teknisenä asiantuntijana.

Meillä pääset osaksi huipputiimiä ja työskentelet läheisessä yhteistyössä myös asiakkaidemme kanssa. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työkavereistamme. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisissa kohteissa ja mukavasti haastavissa, monipuolisissa työtehtävissä. Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Tampereella tai Jyväskylässä, kuitenkin oman sijaintisi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta AV-järjestelmien suunnittelusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne. Olet organisointikykyinen ja työskentelet tavoitteellisesti, kustannustehokkaasti ja huolehdit työn toteutumisesta aikataulussa. Crestron ja Extron osaaminen sekä muu ohjelmointikokemus katsotaan eduksi, joskaan se ei ole pakollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsuunnittelija Ossi Hakansuu p. 050 564 8059

Hae tehtävää 31.07.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme! #LI-TN1