(Poistunut julkaisusta)

AV & Smart Tech Advisor
CBRE Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaan kuuluu myynti- ja ostoneuvonanto, toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee noin 120 kiinteistöalan asiantuntijaa. www.cbre.fi

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2017 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 80 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 500 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö- toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja

Project Management & Workplace Consulting-tiimimme tarjoaa asiantuntija- ja konsulttipalveluita kiinteistöliiketoiminnalle muun muassa kiinteistöomistajien ja vuokralaisten toimitila- ja työympäristömuutosprojekteissa. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme teknisesti orientoitunutta ja oppimishaluista AV & SMART TECH ADVISORIA. Olet merkittävä tuki projektinjohdollemme monipuolisissa asiakasprojekteissamme, mutta kiinnostuksesi ja valmiutesi mukaisesti sinulla on mahdollisuus ottaa vastuullesi myös pienempiä, itsenäisiä projekteja.

Mitä etsimme?

Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemustasi konsultoivasta roolista joko suunnittelussa, rakennuttamisessa tai urakoinnissa. Työkokemuksesi voi olla myös järjestelmätoimittajan tai ylläpitopalveluiden parista ja olisit nyt valmis laajentamaan osaamistasi uudelle toimialalle.

Toivoimme sinulta aiempaa kokemusta työmaa- ja  urakointiprosessista, kilpailuttamisesta ja suunnittelusta. Työnkuva koostuu pääosin AV-tekniikasta, kiinteistöautomaatiosta sekä turvatekniikasta ja yleisesti toimitilaympäristöjen sensoritekniikasta ja valaistuksesta. Koulutuksesi tukee osaamistasi (esim. sähkö- tietoliikenne- tai automaatioinsinööri tai muu tehtävään soveltuva)

Työympäristömme on nopeatempoinen ja työstämme useita eri vaiheissa olevia projekteja samanaikaisesti, joten tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aktiivinen ja vuorovaikutteinen työskentelytyyli. Olet valmis ottamaan vastuuta ja uusia haasteita, mutta osaat myös priorisoida työsi niin että se on hallittavissa. Organisaatiomme työkieli on suomen lisäksi englanti, jota pääset käyttämään sekä suullisesti että kirjallisesti.

Miksi CBRE?

Olemme maailman johtava kiinteistöneuvonantaja ja kansainvälisyys näkyy meillä työssämme mm. erilaisina koulutusohjelmina ja tiiviinä yhteistyönä muiden maiden kollegoidemme kanssa. Työkulttuurimme on uudistuva ja prosessimme hiottuja, ja vaikka suhtaudummekin työhömme erittäin vakavasti niin työilmapiirimme on varsin rento ja joustava. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja pidämme huolta henkilöstömme työkyvystä ja viihtyvyydestä monin eri tavoin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 12.9. mennessä, liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä lyhyen hakukirjeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Loman, Director  Project Management & Workplace Consuting, p. +358 40 772 0604.