(Poistunut julkaisusta)

AV- projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme aktiivista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista projektipäällikköä, jolle asiakkuuksien hallinta ja työnjohdolliset tehtävät, sekä lisämyynnin rooli ovat tuttuja ja mieleisiä asioita. Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöä.

Työkohteina on erilaisia liike- ja toimitilakiinteistöjä. Tehtävässä huolehdit asiakashankkeiden ja projektien sujuvuudesta läheisessä yhteistyössä asiakkaiden, partnereiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien toteutuksen johtamisesta, taloudesta sekä asentaja- ja projektinhoitoresursseista.

Tekemisen tueksi tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja järjestelmät. Toimit osana kansainvälistä Caverionia ja saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyt erinomaisesti, kun sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus, sekä muutaman vuoden kokemus projektien itsenäisestä hoitamisesta, mielellään AV-järjestelmien parista.

Tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon määrätietoisella ja tavoitteellisella otteella. Työssä sinulta edellytetään myös organisointikykyä, jotta saat tiimisi pelaamaan onnistuneesti yhteiseen maaliin. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, sekä ymmärrystä projektien taloudellisiin lukuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jean Hanslin p. 040 755 3215. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.08.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.