(Poistunut julkaisusta)

AV-projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020
Etsitkö vastuullista työnantajaa? Haluatko kasvaa huippuammattilaisten kanssa tulevaisuuden tekijäksi? Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää, vaan meillä pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme aktiivista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista projektinhoitajaa, jolle asiakkuuksien hallinta ja projektien hallinnolliset tehtävät, sekä lisämyynnin rooli ovat tuttuja ja mieleisiä asioita.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin, sekä mahdollistamme jatkuvan koulutuksen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. laaja terveyshuolto sekä liikuntaedut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Projektinhoitajana työskentelet yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. projektienkoordinointia, hallinnointi sekä raportointi ja materiaalitilaukset. Pääset toimimaan asiakasrajapinnassa ja tarjoamaan sujuvaa palvelua asiakkuuksillemme. Päiväsi ovat vaihtelevia ja sinulla on vapaus vaikuttaa päivien kulkuun. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus AV-asennuksista sekä tehtävään soveltuva alan koulutus. Tunnet alan tekniikan ja opit mielelläsi myös koko ajan lisää. Tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon määrätietoisella ja tavoitteellisella otteella. 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae tehtävää viimeistään 18.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1