(Poistunut julkaisusta)

AV-projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme aktiivista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista projektinhoitajaa, jolle asiakkuuksien hallinta ja projektien hallinnolliset tehtävät, sekä lisämyynnin rooli ovat tuttuja ja mieleisiä asioita.

Tässä tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöä. Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työskentelet yhdessä projektipäällikön kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. projektienkoordinointia, hallinnointi sekä raportointi ja materiaalitilaukset. Pääset toimimaan asiakasrajapinnassa ja tarjoamaan sujuvaa palvelua asiakkuuksiimme. Päiväsi ovat vaihtelevia ja sinulla on vapaus vaikuttaa päivien kulkuun.

Tehtävässä menestyt erinomaisesti, kun sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus, sekä muutaman vuoden kokemus AV-asennuksista. Tunnet alan tekniikan ja opit mielelläsi myös koko ajan lisää ja haluat kehittyä työssäsi. Tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon määrätietoisella ja tavoitteellisella otteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy henkilöstöpalvelut ja lisätietoja saat myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 553 55 99. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 7.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.