(Poistunut julkaisusta)

AV-projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme aktiivista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista projektinhoitajaa, jolle asiakkuuksien hallinta ja projektien hallinnolliset tehtävät, sekä lisämyynnin rooli ovat tuttuja ja mieleisiä asioita. Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöä.

Työtehtävän ydintä on yhdessä projektipäällikön kanssa: projektin koordinointi, hallinnointi, raportointi sekä materiaalitilaukset. Pääset toimimaan asiakasrajapinnassa ja tarjoamaan sujuvaa palvelua asiakkuuksiimme. Päiväsi ovat vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivien kulkuun.

Tekemisen tueksi tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja järjestelmät. Toimit osana kansainvälistä Caverionia ja saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyt erinomaisesti, kun sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus, sekä muutaman vuoden kokemus AV-asennuksista. Tunnet alan tekniikan ja opit mielelläsi myös koko ajan lisää ja kehityt työssäsi. Tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka suhtautuu työntekoon määrätietoisella ja tavoitteellisella otteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP OYJ ja lisätietoja saat myös HR-asiantuntija Tiina Sandell p, 040 307 5109. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 15.09.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.