(Poistunut julkaisusta)

AV-ohjelmoija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Haemme nyt sinua asiakaslähtöinen AV-ohjelmoija vahvistukseksi Pirkanmaan alueen asiakkuuksiimme. Pääsääntöisesti vastaat ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien ohjelmoinnista ja käyttöönotosta. Työtehtäviisi kuuluu myös AV-järjestelmien asennuksia. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Tulet työskentelemään monipuolisissa kohteissa ja mukavasti haastavissa työtehtävissä. Meillä pääset osaksi huipputiimiä ja tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työkavereistamme. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta AV-järjestelmien toteutuksesta. Edellytämme myös muutaman vuoden kokemusta AV-järjestelmien asennuksista. Crestron ja Extron osaaminen sekä muu ohjelmointikokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne. Olet organisointikykyinen ja työskentelet tavoitteellisesti, kustannustehokkaasti ja huolehdit työn toteutumisesta aikataulussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Janne Järvinen, p. 050 433 5198. #LI-TN1

Hae tehtävää 26.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.