(Poistunut julkaisusta)

AV-mestari
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä.


Haemme nyt Taideyliopiston Kuvataideakatemian teknisiin palveluihin osaavaa ja energistä


AV-mestaria.


Kuvataideakatemia siirtyy Taideyliopiston Sörnäisten kampukselle valmistuvaan uuteen rakennukseen syksyllä 2021. AV-mestari vastaa Tila-aika -taiteiden opetusalueen av-työympäristön suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä opettajakunnan kanssa, valmistelee sen investointeja ja hankintoja sekä uudisrakennuksen varusteluvaiheessa että toiminnan vakiinnuttua uusiin tiloihin. AV-mestari osallistuu myös uuden rakennuksen muuta av-varustelua suunnitteleviin sekä toimintatapoja laativiin työryhmiin.


Tehtävään kuuluu Kuvataideakatemian av-laitteistojen käytön ja kuvan post productionin tekninen tuki sekä Tila-aika -taiteiden opetusalueen kurssijärjestelyjä. AV-mestari osallistuu myös av-lainaamon toimintaan.

Mitä toivomme sinulta?


Etsimme tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja jolla on tehtävään soveltuva - vähintään AMK-tasoinen koulutus. Edellytämme hakijalta av-tuotantojen kuvan ja äänen jälkikäsittelyprosessin tuntemusta ja erityisesti kuvaeditointiohjelmisto-osaamista.


Hakijan eduksi katsotaan


  • nykyaikaisen esitystekniikan tuntemus
  • B- tai C-ajokortti
  • nykytaiteen sekä näyttelykäytäntöjen tuntemus

Olet etsimämme henkilö, jos kommunikoit sujuvasti ammattiasioissa suomeksi ja englanniksi, olet kotonasi taideoppilaitoksen ei aina niin suoraviivaisessa ja tilanteen mukaan muuntuvassa toimintaympäristössä.


Työsuhteen luonne ja palkkaus

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 1.1.2020. Sen palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 7-8. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta http://rekry.saima.fi/certiahome/aew.html?did=5600&lang=fi&job_id=8146&jc=37 viimeistään perjantaina 15.11.2019.

Tiedustelut


Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse teknisten palveluiden päällikkö Samppa Murtomäki.
Hakemusteknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Leena-Kaisa Paanaseen.
Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uniarts.fi.