(Poistunut julkaisusta)

AV-järjestelmäasentaja Tampereelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt valtakunnalliselle asiakkaallemme "can do"-asennetta omaavaa AV-järjestelmäasentajaa Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu aina syksyyn asti. Onko sinulla jonkinnäköistä tietämystä AV-järjestelmien asennuksesta ja käyttöönotosta? Hae heti mukaan rentoon porukkaan!

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt vaihtelevissa asiakaskohteissa.
Odotamme sinulta
Jos olet asiakaslähtöinen, joustava tiimipelaaja ja olet innokas oppimaan uutta, olet sopiva henkilö tähän tehtävään! Voit olla jo alan osaava ammattilainen tai uusi kasvava kyky, asenne on tärkein! Me perehdytämme sinut tehtävään. Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennuksesta ja käyttöönotoista.
Koulutus ja työkokemus
Sinulta löytyy joko AV-, elektroniikka- tai sähköpuolen koulutus tai muu alaan soveltuva tekninen koulutus.
Muut tiedot
Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen arvioitu kesto on syyskuuhun asti. Hae tehtävää 17.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3 kk
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.