(Poistunut julkaisusta)

AV-ASENTAJIA
Audico Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Uudeltamaalta uusia

AV-ASENTAJIA

AV-asentajana toimit osana yrityksemme ammattitaitoista projektitiimiä AV- ja esitysteknisten järjestelmien asennuksissa, käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Toimit täsmällisesti ja pidät kiinni sovituista aikatauluista ja suunnitelmista. Osaat toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti asiakasta palvellen.

Meillä tarvitaan monenlaista osaamista. Etsimämme henkilöt ovat opiskelleet elektroniikka tai sähkö- ja tele-asentajaksi, automaatiotekniikkaa tai tietoliikenneteknologiaa, tai kartuttaneet kokemusta AV-alalla. Etsimme sekä uusia tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan, että kokeneempia ammattilaisia.

Työ edellyttää matkustamista Suomessa.

Edellytämme:

  • positiivista, joustavaa ja rohkeaa asennetta asiakaspalveluun
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyöhenkeä
  • soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
  • kiinnostusta kehittyä AV- ja IT-alan asiantuntijana
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja teknisen englannin kielen ymmärrystä
  •  

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työtehtäviäsi, toimivat tuotteet ja välineet sekä kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Marko Hyvärinen maanantaisin ja perjantaisin klo 15-17:00 puh. 040 9010 578.

Haastattelut käynnistyvät heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valitulle työntekijälle tehdään turvaselvitys.

CV:llä varustetut hakemukset, joista ilmenee omat vahvuudet ja kiinnostus AV-alaan, toivomme viimeistään 23.1.2020 mennessä osoitteeseen rekry@audico.fi tai postitse Marko Hyvärinen / Audico Systems Oy, Olarinluoma 12, 02200 Espoo.