(Poistunut julkaisusta)

AV-asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajia osaksi tiimiämme pääkaupunkiseudulle. Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) ja tuntemus AV-järjestelmistä. Voit olla jo alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolla kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein! Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennuksista ja käyttöönotoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jean Hanslin p. 040 755 3215. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävää 02.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.