(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020
Toimintamme kasvaessa haemme AV-asentajaa osaksi tiimiämme pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi täyttyvät ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien sekä AV-järjestelmien huolto- ja asennustehtävistä asiakaskohteissamme. Hae nyt ja liity Suomen viidentuhannen caverin joukkoon! 

Caverionilla merkityksellinen työ ei ole pelkkää sanahelinää. Pääset tekemään oikeasti tärkeää työtä vaikuttamalla suoraan ihmisten työskentely- ja elinolosuhteisiin. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin. Meillä saat käyttöösi ensiluokkaiset työkalut sekä suuren talon henkilöstöedut, kuten liikuntaedun ja laajan työterveyshuollon. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työkavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.  

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) ja tuntemus äänievakuointi tai AV-järjestelmistä. Katsomme eduksi kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointi sekä AV-järjestelmien asennuksista ja käyttöönotoista. Voit olla jo alan pitkäaikainen ammattilainen tai uusi kasvava kyky, jolta löytyy kuitenkin jo hieman kokemusta alasta. Ennen kaikkea asenne on tärkein! 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jean Hanslin p. 040 755 3215.

Hae tehtävää 28.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.