(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajaa osaksi tiimiämme Pirkanmaan alueelle. 

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavat työcaverit odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden alalla kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverion onkin  vastuullisena työnantaja palkittu Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Käy tutustumassa tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV- ja äänievakuointijärjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa. Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja.

Sinulta toivomme oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja reipasta asennetta sekä kädentaitoja asennuksiin. Menestyäksesi työssäsi löytyy sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi myös työkokemusta automaatio-, palo- tai turvalaiteasennuksista. Kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn ja olet motivioitunut oppimaan ja kehittymään alallasi. Tässä toimenkuvassa edellytämme matkustus valmiutta. 

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa projektipäällikkö Petri Heinola, p. 050 412 0364. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.