(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme asiakkaallemme AV-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.


4Business on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen älykkäitä toimitilaratkaisuja, sekä AV-teknologiaa. Toteutamme korkealaatuisia ratkaisuja pääsääntöisesti neuvottelutiloihin, monitilatoimistoihin, esittely- ja myymälätiloihin ja valvomoihin. Yrityksen toiminnassa korostuvat erinomainen palvelu, jatkuva osaamisen ja toimintatapojen kehitys, asiantuntijuus, ymmärrys ja intohimo. 4Business on kehittyvä ja kasvava, tulevaisuuteen investoiva yritys, jolla on sitoutuneet omistajat.


AV-asentajana kierrät yhdessä toisen asentajan kanssa yritysasiakaskohteissa pääosin pääkaupunkiseudun alueella asentamassa erilaista älykkäitä toimitilaratkaisuja. Näitä erilaisia teknisiä ratkaisuja ovat mm. neuvotteluhuoneiden videolaitteet sekä kaiuttimet. Kaiken keskiössä on asennuslaatu.


Voit olla esimerkiksi koulutukseltasi sähköasentaja tai automaatioinsinööri, mutta näitä tärkeämpää on halu päästä oppimaan uutta sekä kehittymään yhdessä yrityksen kanssa. Työskentelyotteeltasi olet erittäin tarkka, visuaalinen, reipas sekä viihdyt asiakaspalveluroolissa. Sinulla tulee olla ajokortti.


4Business tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään alansa huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessä. Työ on vaihtelevaa ja mikään päivä ei ole samanlainen.


Käy katsomassa esimerkki toteutetusta asiakasratkaisusta https://www.youtube.com/watch?v=TQJeZszsgRM


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy pikaisesti täyttämässä hakemus linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja aloitus on mahdollisimman pian.