(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme nyt AV-asentajaa osaksi tiimiämme Oulun alueelle! Työ on määräaikainen työsuhde ja kestää 15.9.2019 asti. Olet sitten jo kokenut konkari, uraasi aloitteleva tekijä tai alan opiskelija, hae mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme!

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on myös Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) tai olet parhaillaan opiskelemassa alaa. Voit olla joko useamman vuoden kokemusta kartoittanut ammattilainen tai urasi alussa oleva tekijä. Asenne on kuitenkin tärkeintä ja oletkin oma-aloitteinen ja luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä! Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen otteen työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jarmo Hatunen, p. 050 440 3292 tai jarmo.hatunen@caverion.com.

Hae tehtävää 2.7.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.