(Poistunut julkaisusta)

AV-ASENTAJA
Audico Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Uudeltamaalta yhdestä kolmeen uutta

AV-ASENTAJAA

AV-asentajana toimit osana yrityksemme ammattitaitoista projektitiimiä AV- ja esitysteknisten järjestelmien asennuksissa, käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Toimit täsmällisesti ja pidät kiinni sovituista aikatauluista ja suunnitelmista. Osaat toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti asiakasta palvellen.

Etsimämme henkilöt ovat opiskelleet elektroniikka- tai sähkö- ja tele-asentajaksi, sähkö- ja automaatiotekniikkaa tai tietoliikenneteknologiaa. Kokemus AV-alalta on eduksi.

Työ edellyttää matkustamista Suomessa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme:

  • positiivista ja rohkeaa asennetta asiakaspalveluun
  • soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
  • kiinnostusta kehittyä AV- ja IT-alan asiantuntijana
  • sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisen englannin kielen ymmärrystä
  • ajokorttia

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työtehtäviäsi, toimivat työkalut sekä kilpailukykyiset edut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Marko Hyvärinen ma 1.4 klo 12-15:00 ja ke 3.4 klo 9-12:00 puh. 040 9010 578. Haastattelut käynnistyvät heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle työntekijälle tehdään turvaselvitys.

CV:llä varustetut hakemukset palkkatoivomuksineen toivomme 19.4.2017 mennessä osoitteeseen rekry@audico.fi tai postitse Marko Hyvärinen / Audico Systems Oy, Olarinluoma 12, 02200 Espoo.