(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Suomen Videoviestintä SVV Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme

AV-TEKNIKKOA ja freelancer AV-teknikkoja

ensisijaisesti Helsingin Messukeskuksen Siiven alueella järjestettävien tilaisuuksien päivittäiseen operointiin.


Tehtävässäsi vastaat tilaisuuksien av-teknisestä toteutuksesta sekä tapahtuma-aikaisesta päivystyksestä. Hallitset äänentoiston ja videon käytön, tunnetuimpien tietokoneohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien toiminnot sekä tekniikan kytkentätyön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kokouksien, seminaarien, kongressien ja erilaisten tapahtumien parissa sekä vastuullisen tehtävän mukavassa ja kokeneessa ryhmässä. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä.

Olet yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja, jolla on myös halua itsenäiseen työskentelyyn. Tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, ja liukuva työaika aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan sopii vuorokausirytmiisi. Pystyt tarvittaessa työskentelemään toisinaan myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Olet aidosti kiinnostunut ammattitekniikasta ja haluat pysyä tekniikan kehityksessä ajan tasalla.

Messu- ja tapahtuma-alan tunteminen on etu. Koulutustaustaksi sopii esim. av-alan ammattitutkinto tai työn kautta AV-alalta hankittu vankka kokemus. Työssäsi tarvitset englantia.

Arvostamme innostavaa ja positiivista asennetta. Otat vastuun työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta. Kestät paineita välillä tiukoissakin tilanteissa ja aikatauluissa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Taina Kivilä, puh. 050 360 8729, soita pe 15.2. klo 12-14, ke 20.2. klo 12-14 tai ke 27.2. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä. Hakulomake löytyy oheisesta likistä https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?26934aa1.