(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajaa osaksi tiimiämme Pirkanmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa. Hae heti mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AV-, tele-, sähköasentaja) ja muutaman vuoden kokemus AV-laiteasennuksista. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Asenne on tärkeää! Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, ja omaat asiakaslähtöisen otteen työntekoon. Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennuksista ja käyttöönotoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Janne Järvinen p. 050 433 5198.

Hae tehtävää 26.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.