(Poistunut julkaisusta)

AV-asentaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Tampere

Toimintamme kasvaessa haemme AV-järjestelmäasentajaa osaksi tiimiämme Pirkanmaan alueelle. Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa.

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti jos olet asiakaslähtöinen, joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja tuntemus AV-järjestelmistä. Voit olla jo alan osaava ammattilainen tai uusi kasvava kyky, asenne on tärkein! Me perehdytämme sinut tehtävään. Eduksi luemme kokemuksen yleisesti tunnettujen, ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien asennuksesta ja käyttöönotoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Juha Leko p. 044 710 9593. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
kautta.

Hae tehtävää 18.04.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat