(Poistunut julkaisusta)

Autovahinkoasiantuntija
LeasePlan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Haemme asiakasyrityksellemme, Leaseplan Finlandille autovahinkoasiantuntijaa

Autovahinkoasiantuntijana tehtävääsi kuuluu mm. asiakkaiden neuvonta autovahinkotapauksissa sekä laskujen ja vahinkoilmoitusten käsittely. Olet työssäsi aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, korjaamoihin ja vakuutusyhtiöihin.

Sinulta tulisi löytyä työkokemusta, joko vauriokorjaamolta tai huoltokorjaamolta työnjohdon tehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi autoalan insinööri. Menestyäksesi työssä sinun on oltava asiakaspalveluhenkinen, tarkka yksityiskohdissa ja sinulta tulisi löytyä kyky työskennellä osana pientä ja tehokasta tiimiä. Tunnet yleisimmät IT-sovellukset, myös cabas-ohjelman käyttökokemus on eduksi, samoin kuin englannin kielen taito.

Leaseplan tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn yritysautojen hallinnoinnin parissa. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä olla mukana kehittämässä alan johtavaa yritystä. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus pikimmiten sillä toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman nopeasti ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari (lotta.suikkari@barona.fi)