(Poistunut julkaisusta)

Autosihteeri/Myyntireskontranhoitaja
Kamux Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Tunnetko jo Kamuxin? Olemme suomalainen käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut pörssiyhtiö. Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa 43 toimipisteessä, Ruotsissa meillä on toimipiste 11 paikkakunnalla ja Saksassa kaksi Hampurin alueella. Vuonna 2017 myimme ennätykselliset 41 000 autoa ja liikevaihtomme oli noin 455 miljoonaa euroa. Kamux-konserni työllistää keskimäärin 418 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Oletko sinä meidän seuraava huipputekijämme? Lisätietoa www.kamux.fi

Tule osaksi Kamuxin upeaa tiimiä! Kamuxin liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt taloustiimiimme Hämeenlinnaan

Autosihteeriä/Myyntireskontranhoitajaa

Toimit autosihteeritiimissä osana taloushallintoa. Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti autoliikkeiden myyntireskontran ja maksuliikenteen hoito. Seuraat ja raportoit myyntisaamisia, hoidat perintää, käsittelet pankkitiliotteita ja laadit maksuaineistoja. Teet yhteistyötä asiakkaiden, rahoitusyhtiöiden ja myyjien kanssa autokauppaan liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Pidät langat käsissäsi keskittymällä olennaiseen, vaikka monta rautaa olisikin yhtä aikaa tulessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkielesi on suomi. Työkokemus taloushallinnossa, esimerkiksi myyntireskontranhoitajana tai autokaupan toimistotehtävissä, katsotaan eduksi.

Tarjoamme kansainvälisen ja vauhdikkaan työympäristön, mukavat työkaverit sekä vastuuta osana nopeasti kasvavan yrityksen talousosastoa.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Kamuxin pääkonttorissa Hämeenlinnassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 19.8.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja puhelimitse pe 3.8.2018 klo 9-11 ja to 9.8.2018 klo 13-15 pääkirjanpitäjä Kristina Suikki P: 040 591 3397 tai E: kristina.suikki@kamux.fi.