(Poistunut julkaisusta)

Autosihteeri/kirjanpitäjä - Savonlinna
Savilahden Auto Oy Savonlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Savilahden Auto Oy Savonlinna toimii Volkswagen-jälleenmyyjänä Savonlinnassa. Palvelutarjontaan kuuluvat myös täydelliset jälkimarkkinointipalvelut. Huollamme Volkswagen- ja Seat-autoja. Menestyksemme perustuu hyvään yhteishenkeen ja vahvaan koulutukseen sekä monipuoliseen osaamiseen. Savilahden Auto Oy Savonlinna kuuluu Jyväskylän Autotarvike-konserniin, jonka palveluksessa on n. 135 autoalan ammattilaista toimien Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa.
Etsimme nyt Savilahden Autolle vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja tehokasta autosihteeriä/kirjanpitäjää työskentelemään autoliikkeen monipuolisissa tehtävissä. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kesän aikana, kuitenkin mahdollisimman pian. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.

Monipuolinen tehtävänkuva

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu Savonlinnan yksikön kirjanpitoon liittyvät tehtävät, kassanhoito ja tilikirjaukset. Lisäksi huolehdit myyntilaskujen käsittelystä sekä ostolaskujen kierrätyksestä ja maksatuksesta, kassanlaskusta ja tiliotteiden käsittelystä. Autosihteerinä tehtäviisi kuuluvat autojen laskutus, uusien autojen kirjaus varastoon, sisäiset siirrot ja rekisteröintiin liittyvät tehtävät.

Mitä odotamme?

Toivomme sinulta reipasta ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aikaisempi työkokemus vastaavista taloushallintoon tai autosihteerin tehtäviin liittyvistä tehtävistä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai taloushallinnon koulutus. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työotteeltasi tarkka ja huolellinen. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti ja omatoimisesti, sillä tulet työskentelemään ainoana autosihteerinä toimipisteessä. Tukenasi ovat kollegat muista konsernin autoliikkeistä. Eduksesi katsomme Traficomin rekisteröintioikeudet.
Sitoutuneelle ja motivoituneelle työntekijälle tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, hyvähenkisen työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen autoalan työtehtävän.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.