(Poistunut julkaisusta)

Autosihteeri
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme monipuolisen ja laajentuneen liiketoimintamme tueksi energistä, osaavaa ja toimeen tarttuvaa tekijää vahvistuksesi kuusihenkiseen tiimiimme. Oletko se sinä?

Autosihteerinä toimit liiketoiminnan tukena keskeisessä roolissa. Tehtäviisi kuuluvat mm.  ajoneuvojen laskutus, vakuuttaminen ja rekisteröinti sekä niihin liittyvät muut taloushallinnon tehtävät. Vastaat nimettyjen toimipisteiden autolaskutuksesta, sen oikeellisuudesta sekä autokauppaan liittyvän dokumentaation hallinnasta. Tehtävässä pääset lähelle liiketoimintaa ja toimit tiiviissä yhteistyössä automyyjiemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä
  • MS Office -työkalujen hallintaa, erityisesti Excel
  • erilaisten järjestelmien nopeaa omaksumiskykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti; muut kielet katsotaan eduksi

Uudelta kollegaltamme toivomme innostunutta, tarkkaa ja joustavaa työskentelytapaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Olet nopea oppimaan, otat vastuuta ja nautit sekä rutiini- että kehitystehtävistä. Kokemus Alkali WebSales- ja Basware P2P–ohjelmista on etu. Autoalan tuntemus on eduksi, muttei edellytys.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn ja viihtyisän työympäristön kasvavan ja kannattavan konsernin palveluksessa
  • alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut
  • vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia

Hoidamme keskitetysti kaikkien konserniyhtiöidemme taloushallinnon pääkonttoriltamme Herttoniemestä – minne alkukesästä valmistui täysin uudistuneet ja modernit työtilat konsernipalveluissamme työskenteleville noin 50 henkilölle. Kaikessa tekemisessämme toteutamme arvojamme: tavoitteellisuutta, jatkuvaa kehittymistä, asiakaslähtöisyyttä ja vastuullisuutta. Tiimin jäsenenä pääset yhdessä kollegoidesi kanssa vaikuttamaan asioihin ja kehittämään yhteisiä toimintatapoja. Liity siis mukaan aktiiviseen ja dynaamiseen joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa mahdollinen tuleva esimiehesi Sanna Öhberg, puh. +358400390647, torstaina 9.1.2020 klo 11.00-12.00, keskiviikkona 15.1.2020 klo 14.00 – 15.00 ja tiistaina 21.1.2020 klo 11.00 – 12.00.

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!