AUTOSIHTEERI
J.Rinta-Jouppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla
13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on n. 16 000 autoa vuositasolla ja palveluksessamme työskentelee yli 200 henkilöä. Konsernimme on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Haemme nyt J. Rinta-Jouppi Oy:n ostotoimipisteeseen, Helsingin Töölöön

AUTOSIHTEERIÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. automyynnin ostotoimintojen erilaiset tukitehtävät, kuten autokaupan asiapaperien laatiminen, vakuutukset, rahoituskyselyt sekä muut yleiset toimistotehtävät.
Teet myös yhteistyötä yrityksen johdon kanssa. Avustat tarvittaessa myös muita J.Rinta-Joupin toimipisteitä.

Työtehtävässä vaaditaan erityisesti äidinkielen tasoista ruotsin kielitaitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja, vahvaa asioiden koordinointikykyä sekä ajokorttia. Puhelimessa työskentely on sinulle luontevaa.

Toivoisimme sinulta kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi) sekä aiempaa työkokemusta toimistotehtävistä. Puhut ruotsin ja suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia.

Etsimämme henkilö on varustettu isolla annoksella asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oppimiskykyä. Positiivisuus ja joustava työskentelyasenne ovat pelkkää plussaa.

Ostotoimisto sijaitsee Helsingissä, Taka-Töölössä, mutta tarvittaessa valitulla henkilöllä tulee olla valmius työskennellä myös muissa J.Rinta-Joupin pääkaupunkiseudun toimipaikoissa. Työaika on ostotoimiston aukioloaikojen mukaan, arkisin klo 10-18.

Tarjolla on nykyaikainen, moderni työympäristö ja työkalut, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuus kehittyä työssä, yhdessä alan kärkitekijöiden joukossa. Go On toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, työsuhteesi syntyy suoraan J.Rinta-Jouppi Oy:n omaan organisaatioon.

Mikäli olet etsimämme kielitaitoinen, asiakaslähtöinen ja oppimiskykyinen tekijä, täytä hakemus pian ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa Katriina Rantanen p.050 477 7966.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja www.go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1323994
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa