(Poistunut julkaisusta)

Autosihteeri
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Kotimainen, yksityinen ja itsenäinen Autorentti palvelee joustavasti Tampereen Hatanpäällä sekä Epilässä. Autorentti tarjoaa perinteisiä autonvuokrauspalveluita ammattitaidolla, joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Kalusto koostuu laadukkaista ja turvallisista ajoneuvoista.

Asiakkaamme AutoRentti etsii kauttamme kokoaikaista autosihteeriä Länsi-Tampereen toimipisteeseen. Työsuhde solmitaan aluksi puolen vuoden määräaikaiseksi, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Työtehtäviisi kuuluvat autojen vuokraamiseen ja myyntiin liittyvät tehtävät, kuten sopimusten laatiminen, asiakaspalvelu liikkeessä kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse sekä muita toimistotehtäviä. Lisäksi teet autojen fiksausta (pesut) ja tarkistat palautuneet vuokra-autot sekä hoidat autojen luovutukseen liittyvät toimenpiteet yhdessä asiakkaan kanssa.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta työajoissa (työvuoroja myös lauantaisin) sekä huolellisuutta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito sekä autokaupan ja -vuokraamon asiakirjojen ja vakuutusten tuntemus katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta B-ajokorttia ja rohkeutta ajaa myös pakettiautolla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, kattavan perehdytyksen tehtävään ja monipuolisen työnkuvan. Osaava ja rento työtiimi odottaa juuri sinua!

Työ alkaa joulukuussa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta viimeistään 13.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531/maarit.syrja@henkilostotalo.fi