(Poistunut julkaisusta)

Autoselvittäjä, kansainvälinen liikenne
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Kansainvälisen liikenteen autoselvittäjä

Siintääkö toiveissasi työ logistiikan parissa ja etsit itsellesi töitä mielenkiintoisesta alan yrityksestä? Me olemme Kaukokiito – valtakunnan suurin yksityinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta. Me olemme 2000 logistiikan ammattilaisen muodostama yhteisö, jota yhdistää intohimo laadukkaisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuihin, asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja kiinnostus uuteen teknologiaan jatkuvan kehityksen mahdollistajana. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot ja yrittäjyydestä kumpuava yrityskulttuuri.

Etsimme nyt Vantaan terminaaliimme asiakaspalveluhenkistä ja kielitaitoista autoselvittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 30.10.2020 saakka, jonka jälkeen työsuhdetta saatetaan jatkaa. Työ on arkisin tapahtuvaa vuorotyötä klo. 7 – 18 välillä.

Monipuolisessa tehtävässä työskentelet osana ketterää ja dynaamista kansainvälisen liikenteen tiimiämme. Vastaanotat terminaaliin saapuvia ulkomaan liikenteen ajoneuvoyksiköitä, palvelet ja opastat kuljettajia ja käsittelet tuontiin ja vientiin liittyviä dokumentteja ja lupia. Olet myös yhteydessä huolinta-asiakkaisiimme operatiiviseen toimintaan liittyen palvellen heitä erinomaisella palveluasenteella. Lisäksi käsittelet lähetyksiin liittyvää tietoa toiminnanohjausjärjestelmässä ja osallistut kansainvälisen laskutuksen laatimiseen.

Toivomme sinulta:

·       itseohjautuvaa, joustavaa ja tarkkaa työskentelyotetta

·       paineensietokykyä ja organisointitaitoja

·       erinomaista asiakaspalveluasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja

·       vahvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Venäjä ja muu kielitaito lasketaan vahvaksi eduksi.

·       tehtävää tukevaa esim. kaupallista tai logistista koulutustaustaa

·       MS Office työkalujen hallintaa ja kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä

·       uteliaisuutta ja innokkuutta oppia uusia asioita

Eduksi katsotaan aiempi työskentely logistiikan parissa vientiin/tuontiin liittyvissä työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen johtavassa yksityisessä kuljetusjärjestelmässä sekä mukavan työyhteisön, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen?  Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksella palkkatoiveen kera osoitteessa: https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/57/apply

Hakuaika tehtävään päättyy 12.1.2020, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Vladimir Nikolaev p. 044 7922 951 ja Toni Sarkkinen p. 040 829 8618

www.kaukokiito.fi

https://www.youtube.com/watch?v=rWHEz6CMU7M